Не съм ги купувал, свалих ги от Арената.Даже ДК - 9 го бяха заебали със субтитрите, намерих руски субтитри за този релииз и почнах да ги превеждам.Като ме усетиха от subs.sab напарво ме разцелуваха.Хванаха се и други преводачи и за нула време го преведохме до края.Отде пари да купя всички пълнометражни филми на Стар Трек, Междузвездните, сериалите на Ентърпрайз,Вояджър и ДК-9, Старгейт, Старгейт Атлантис и др.Аз си падам по фантастиката и си събирам на един хард.Само се избъзиках.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Какво се случи със Замунда.НЕТ...
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеНакратко - направете ми стандарта като този на австриеца и аз ще ползвам само лицензиран софтуер. Честна комсомолска!Ако чакаш някой да ти го направи, скоро няма да си купуваш софтуера
146 1.6 TS '00
156 2.4 JTD '01
Comment
-
Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщениеАбе, и милиаредер да сьм, пак няма да плащам за операционна система. Има си свободни продукти.145, 1.6 boxer
156, 2.4 JTD - ex
Giulietta, 2.0 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от pa4ito Покажи съобщениеТака е, ама има и геймманиаци, а и не всичко тръгва на линукс...Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Като говорите да пиратски ОС бъдете наясно със следното:
Има достатъчно сили и средства (чисто технически) една ОС да се направи така, че да е невъзможно да бъде обект на пиратство (или поне не в такава степен в каквато се случва това с windows)
Възниква въпросът защо не се прави?
Отговорът е прост:
Майкрософт си дават сметка, че е по-добре да губят от пиратство, но техните продукти да заливат пазара отколкото обратното.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Защо са ни пиратки след като има GNU GPL license и доволно количество програми и дистрибуции ?
Но да се обяснява доколко linux е по-операционна система от windows е като да се проповядва библията по телевизия Ал ДжазираНякои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеЗащо са ни пиратки след като има GNU GPL license и доволно количество програми и дистрибуции ?
Но да се обяснява доколко linux е по-операционна система от windows е като да се проповядва библията по телевизия Ал Джазира
Лично на мен не ми дреме, но познавам люде, дето дьржат и Уин, само като забавачница.Арфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Заеби домашния потребител от 7 до около 25 години ... мисли мащабно .... споменах ли за библията ?Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщениеЗаеби домашния потребител от 7 до около 25 годиниАрфа Ромео 146 1.6 боксер
Comment
-
Първоначално публикувано от Sunny Покажи съобщение.....
Но да се обяснява доколко linux е по-операционна система от windows е като да се проповядва библията по телевизия Ал ДжазираПо-достойно е да си останеш с убежденията,отколкото
конюнктурно на стари години да "прогледнеш".
Alfa Romeo 156 1.8ts 1997 - ex.
Alfa Romeo 156 1.8ts 2001
Comment
-
Оставете игрите и домашния потребител, покажете ми 1 сериозна фирма с над 100 компютъра и Линукс работни станции.
Имаше експерименти в Германски общини, като цяло провал.
Линукс има 2 основни проблема в големите среди, трудно се управлява централизирано (политики и права еквивалентни на Уиндоус домейн) и липса на сертификация за работни станции (всяка дистрибуция си прави някакви различни неща).
Като цяло Уидноус (сървъри и работни станции) и Офис (плюс групуера) са корпоративен стандарт, Линукс (сертифицирани Ентерпрайз дистрибуции) си е ОС за мрежови и ДБ сървъри... там няма равен.
Като споменах Офис, колко от вас са пробвали да пуснат сериозен документ (с макроси например) през алтернативните пакети... трагедия.
Фотошоп, Пейджмейкър, Корел, Кадкам и т.н. под Линукс?
А за домашните... филмчета, музика и Интернет - няма значение ОС а, чакам да видя как ще играете тежък ФПС или някое от новите ММО под Линукс.
ОС е инструмент, не религия... не се вземайте толкова на сериозноWelcome to the real world
Алфа Ромео 156 2.4 JTD (01г.); Алфа Ромео 146 1.9 TD (98г.); Лада 21051 - Бивша.
Comment
Comment